Huisregels

Op Staat Geschreven wordt ieders mening en inzicht gerespecteerd. Iedereen die dat ook doet is welkom te reageren. Alleen reacties in het Nederlands zullen worden geplaatst.

Voor jou

Houd je reactie zo kort mogelijk. Hoe meer woorden je nodig hebt om je punt te maken, hoe minder bezoekers je punt willen lezen. Hoofdletters, punten en komma’s zijn niet voor niets bedacht, hierdoor wordt je reactie prettiger leesbaar. Elkaar uitschelden heeft geen zin, hierdoor gaat niemand namelijk beter luisteren. Daarnaast loop je het risico op een ban, waardoor je dus helemaal niet meer kunt reageren. De Caps-Lock toets mag je gebruiken in je eigen Word-document, niet op Staat Geschreven.

Oeps

Denk goed na voordat je iets plaatst. De redactie is niet verplicht om reacties op aanvraag te verwijderen. Heb je een reactie getypt en verzonden, maar staat deze niet online, heb dan nog even geduld. Sommige reacties komen automatisch in de moderatie terecht. Binnen 24 uur worden deze door de redactie bekeken en in negen van de tien gevallen alsnog geplaatst.

Reclame maken voor je eigen blog, discriminatie, veel (lange) reacties in korte tijd, off-topic reageren of met teveel verschillende namen op hetzelfde IP-adres reageren kan leiden tot een ban. De redactie voelt zich vrij om te bepalen wanneer iemand hinderlijk gedrag vertoont. Wij stellen je niet op de hoogte van een mogelijke ban of wanneer we reacties verwijderen. Denk je een ban opgelopen te hebben of heb je andere vragen, mail dan gerust: info@staatgeschreven.nl.